Libranda

Catàleg i connexió amb plataformes de venda

Libranda s'ha convertit en un referent de la distribució del llibre electrònic. Libranda inicia la seva activitat en 2010 amb l'objectiu de dinamitzar i difondre la lectura digital i impulsar el seu desenvolupament. Ja des dels inicis representa el principal motor per motivar a les editorials espanyoles cap a la digitalització del seu catàleg. Compta amb més de 50 000 títols per a la distribució en tendes, 40 000 per a biblioteques i una mica més de 7000 per a la distribució en plataformes de subscripció. Treballa per més de 400 editorials (pertanyents a més de 200 grups editorials) i distribuïm el seu contingut en més de 150 canals (tendes, biblioteques i plataformes de subscripció) de tot el món.

Libranda necessitava un model tecnològic que permeti acompanyar el seu negoci i el seu creixement futur, basat en tecnologia. Específicament necessitava gestionar el seu catàleg i la connexió amb plataformes de venda.

 

En el projecte es va incloure el disseny del model de continguts, i la definició dels processos de càrrega, la migració del fons documental històric, la definició de Workflows de consulta de catàlegs i la personalització del look&feel per al seu website. Addicionalment es va donar suport tecnològic als seus equips interns de desenvolupament.

L'entorn tecnològic és Nuxeo, J2EE, PostgreSQL, Apatxe Camel, SOAP, XSLT.

Categories

  • Solucions
  • Gestió documental
  • Workflow editorial