M3 - Maturity Model Methodology

El camí cap a la transformació digital de la teva organització
Vols saber en quin punt et trobes en el camí de la transformació digital?
Descobreix-ho mitjançant la nostra metodologia M3

DESCOBREIX M3
Creix amb nosaltres

Establim aliances que generen valor
A IN2 t'acompanyem perquè expliquis amb el
millor talent en tecnologia per a la teva organització.​

CONTACTA
Desenvolupaments a mida

El millor equip de desenvolupadors
Eines Open source i metodologies àgils, que ens permeten adaptar-nos a situacions de projectes molt dinàmics i canviants.
MAKE IT EASY

SERVEIS
Coneix in2tant

Persones i màquines es comuniquen en temps real
Forma part de la comunicació entre persones, sistemes corporatius i dispositius -iOT amb total seguretat, evitant la participació de persones o empreses alienes.
MISSATGERIA INTEGRADA I SEGURA

SERVEIS
Més de 2 dècades innovant

I+D al nostre ADN
Desenvolupem nombrosos projectes en l'àmbit sociosanitari, en el sector turístic, en la indústria i en les administracions públiques.
INNOVATING 2GETHER

SERVEIS
Sistemes centrats en les persones

Especialitzats en solucions sociosanitàries
Projectes que permeten integrar i explotar la informació clínica - assistencial, ajudant els professionals a prevenir, millorar i personalitzar els tractaments i la qualitat de vida d'uns pacients empoderats.

SERVEIS
Previous
Next

Consultoria Tecnològica

Som una empresa de consultoria tecnològica experta en el desenvolupament i implantació de solucions basades en tecnologies Open Source, que ajuden als nostres clients en els seus processos de transformació digital.

Més de 20 anys d’experiència en el sector avalen els nostres processos de consultoria funcional i tecnològica, acompanyant a tot tipus d’empreses en les seves etapes de digitalització i creixement al costat de les TIC.

IN2 és experta en implantació de solucions, consultoria tecnològica, oficines tècniques, desenvolupaments a mesura a més d’un ampli conjunt de serveis i solucions desenvolupats sobre la base de l’experiència de la nostra gent.

Serveis i Solucions

La nostra gent fa la diferència

El nostre equip, la seva experiència, proximitat i coneixements, fa del nostre treball un fita de col·aboració i aportació real al negoci dels nostres clients.

Som Consultoría Tecnológica.

Som Transformació Digital.

Som IN2.

Scroll to Top