gnu solidario

IN2 signa un Acord de Col·laboració amb GNU Solidari

El passat dia 22 d’abril, GNU Solidari i IN2 van signar un acord de col·laboració pel qual IN2 pansa a ser proveïdor de serveis de consultoria i implantació de la solució de gestió sanitària i hospitalària GNU Health. El passat dia 22 d’abril, GNU Solidari, l’ organització internacional sense ànim de lucre liderada per Luis Falcón, que té com a missió proveir salut i educació utilitzant programari lliure, i IN2, van signar un acord de col·laboració pel qual IN2 passa a ser proveïdor de serveis de consultoria i implantació de la solució de gestió sanitària i hospitalària GNU Health.

GNU Health és un sistema de gestió sanitària i hospitalària gratuït amb les següents funcionalitats:

  •  Expedient mèdic electrònic (Electronic Medical Record: EMR)
  • Sistema de gestió hospitalari (Hospital Information System: HIS)
  • Sistema de gestió sanitari

GNU Health és un paquet oficial GNU, i el Sistema d’Informació Hospitalària adoptat per la “United Nations University” i el “International Institute for Global Health”.

GNU Solidario té com a objectiu contribuir, amb l’ajuda dels professionals de la salut de tot el món, a millorar la vida dels menys privilegiats, proporcionant una solució gratuïta que optimitza la promoció i la prevenció de la salut.

Consulta els nostres sectors especialitzats!

Scroll to Top