IN2 present a Perú amb les Jornades Internacionals sobre Història Clínica Electrònica

Félix Villar participa a les Jornades amb la ponència sobre seguretat electrònica en Salut.

La passada setmana es van celebrar a Perú les Jornades Internacionals sobre la Història Clínica Electrònica i Interoperabilitat en el sector Salut, on IN2 va participar aportant les seves idees amb l’experiència en aquest àmbit.

En les Jornades, que van tenir lloc el dilluns 23 i el dimarts 24 de febrer, diverses personalitats internacionals del món de la Salut i les TIC van presentar les seves propostes per dur a terme la implementació d’un sistema d’història clínica electrònica a Perú.

IN2 va aportar els seus coneixements representada per Félix Villar amb la ponència “Sobre la protecció de dades personals i signatura digital en la Història Clínica Electrònica”. Molts altres líders del sector també van aportar les seves idees i experiència sobre interoperabilitat i innovació per desenvolupar les tècniques requerides en la implantació de les TIC en l’àmbit de la Salut.

L’endemà de les Jornades, els experts participants van visitar en el Ministeri al Viceministre de Prestacions i Assessorament en Salut de Perú, César Enrique Chaname Zapata. Es van reunir per assessorar al Ministeri sobre les millors pràctiques i el full de ruta per implementar la Història Clínica Electrònica a Perú. Va ser una reunió molt productiva en la qual es va posar de manifest la dificultat d’aquest procés i les nombroses interrelacions amb els diferents actors soci-sanitaris del país andí.

Scroll to Top