Vueling Logo

IN2 celebra el seu 10º aniversari com a proveïdor de Vueling

L’equip de IN2 ha complert 10 anys com a proveïdor de tecnologia i sistemes de la informació de la companyia Vueling. Avui, com a partner tecnològic de la línia aèria, col·labora dia a dia en aconseguir els seus objectius i generar nous reptes tecnològics, sempre pensant en la millora contínua i en l’optimització de les inversions.

Per celebrar aquesta experiència d’èxit, IN2 va organitzar per a l’equip un esdeveniment festiu al que van assistir més de 100 professionals d’ambdues empreses. El president i CEO de Vueling, Alex Cruz; director de IT, Samuel Lacarta; director Comercial, David García Blanques; directora de Màrqueting Online Marion Bauer; i el president de IN2, Rafael Paulet, es van unir a la celebració acompanyats pel Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Felip Puig; i van destacar la importància de compartir amb totes les persones que col·laboren en el projecte, un moment significatiu com aquest que és l’evidència del lo bé que s’ha treballat en el passat i assenta les bases per seguir collint èxits en el futur.

L’Alex Cruz, va destacar en la seva intervenció que només Airbus i IN2 han mantingut una relació tan perllongada en el temps amb Vueling i “per a nosaltres és fonamental tenir una relació estable amb els proveïdors de tecnologia. Estem contents de poder seguir treballant junts per fer-nos millors“.

En Rafael Paulet, per la seva banda, va voler assenyalar que era un dia per gaudir “els fruits que hem collit durant 10 anys” i va afegir que IN2 té un estil de servei al client amb el qual “vol seguir sent el partner tecnològic i de confiança per ajudar-los a aconseguir els seus objectius“.

Com a representant institucional, Felip Puig va afirmar que des del Govern de Catalunya va fer referència a l’esforç que realitzen les empreses del país en superar obstacles en moments de crisis com els que hem sofert els últims anys; va afegir la seva satisfacció de veure  “el bon maridatge entre Vueling i IN2 ha donat estabilitat al grup i li ha permès créixer a tots dos en els seus diferents sectors“.

Sens dubte, no s’hagués pogut celebrar aquest 10 º aniversari sense l’esforç i el treball de tots. Ara, l’objectiu és seguir treballant aportant valor als clients cada dia per poder celebrar molts més aniversaris.

Cumpleaños Vueling
Scroll to Top