IN2 signa un acord de col·laboració amb la Fundació IDIS

L’empresa de tecnologia IN2 s’ha incorporat a l’Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS) en qualitat d’entitat col·laboradora. L’objectiu d’aquest acord és treballar en la millora de la qualitat assistencial dels pacients a través de l’ús eficient de les noves tecnologies.

​Segons el president de IN2, Rafael Paulet, amb aquest acord la companyia reafirma el seu compromís amb el sector sanitari buscant partners amb els quals poder avançar en la cerca de solucions tecnològiques que puguin optimitzar, agilitar i rendibilitzar els processos del sector. “Tenim una gran experiència d’èxit en l’àmbit públic i estem convençuts que els beneficis obtinguts poden ser traspassats a l’entorn privat en terrenys com la interoperabilitat, per exemple”, afirma.

Amb més de 20 anys d’experiència, IN2 desenvolupa sistemes centrats en els pacients, que permeten integrar i explotar la informació Clínica-Assistencial de manera que ajuda als professionals a prevenir, millorar i personalitzar els tractaments i la qualitat de vida dels pacients, i als pacients, “empoderats” en la gestió de la seva pròpia salut.

_

Sobre IDIS

L’IDIS és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu posar en valor l’aportació de la sanitat privada a la sanitat del nostre país i promoure la millora de la salut de tots els espanyols. Per a això, fomenta i desenvolupa totes les iniciatives que, des de la sanitat privada estiguin encaminades a la consecució d’un òptim nivell assistencial i sanitari de tots els sectors de la població.

Scroll to Top