Diversidad Laboral

Apostar per la diversitat laboral

Per què hem d’apostar per la diversitat laboral?

Entenem com a diversitat laboral les diferències entre persones per edat, sexe, raça, religió, experiència i altres factors de diferenciació.
La diversitat sol ser considerada com “el correcte” en els llocs de treball. Segons moltes empreses de gran grandària, la construcció intencional d’una força laboral diversa revela un impacte molt més profund en els equips de treball.Una ocupació inclusiva en el qual les persones puguin sentir que pertanyen a l’equip a més de poder aportar riquesa de les seves experiències de treball tots els dies, és imprescindible per a qualsevol organització que vulgui tenir èxit en un mercat global.Segons l’estudi  Gestió Global de la Diversitat de la Fundación Diversidad:  “la meitat de les empreses espanyoles valora la gestió de la diversitat com a prioritària, segons aquest estudi. D’aquestes, el 53% creu que la diversitat s’associa a responsabilitat social i valors, enfront del 9%, que assegura que redunda en l’interès del negoci“

Amb la diversitat, el servei al client és millor i els clients estan més compromesos.

Amb la finalitat d’oferir solucions valuoses per als nostres clients, necessitem una força laboral cada vegada més diversa. Una força de treball diversa ofereix una varietat de perspectives i punts de vista, la qual cosa pot ajudar a proporcionar una millor experiència per als clients. Aprofitar al màxim les capacitats úniques i les experiències de cada membre de l’equip amb la finalitat de portar les millors idees i solucions a un client és win to win.

Treure el millor de la gent genera futur èxit professional.

L’excel·lència no és fàcil, no ve donada. L’excel·lència prové del treball dur, la dedicació, una mica de sort i una bona dosi d’ajuda i suport dels altres.

Ajudar a uns altres a aconseguir l’excel·lència implica el coaching formal i informal, la tutoria, el patrocini, l’estímul i les presentacions. Una forma d’encoratjar a la gent és convidar-los a reunir-se i aprendre sobre els interessos comuns de cadascun. Crear fòrums en els quals les persones puguin compartir experiències comunes i educar als quals tenen diferents experiències de vida crea un nivell de comprensió i estima més profunda.

IN2 és una organització compromesa pel respecte a la diversitat i anima als seus equips a un comportament inclusiu en els seus equips de treball. Uneix-te a l’equip!

Scroll to Top