IN2 participa en Open Industry 4.0

IN2 participa en el Open Industry 4.0 per acostar la tecnologia a empreses i usuaris, durant els Open Days (del 7 al 9 de març). S’espera comptar amb 1300 professionals, 200 productes i 100 expositors.

A més, compta amb que el suport institucional de la Diputació de Barcelona, i està promoguda per les ciutats de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa.

El Open Industry 4.0 és el punt de trobada digital de les empreses i professionals de la indústria, convertint-se en la primera comunitat online del sector tecnològic que contribueix al networking.

Les tecnologies presents en l’esdeveniment són:

  • Eines de simulació 3D
  • Ciberseguretat
  • Realitat Augmentada
  • Tecnologies de núvol
  • Robòtica
  • IoT
  • Manufactura additiva
  • Integració de sistemes
  • Big Data

En l’esdeveniment podem trobar activitats com a fòrums de debat, presentacions Alguns dels temes a tractar aquests dies: la ciberseguretat, un webinar de sobre donatic.cat, tecnologies emergents, entre uns altres.

http://openindustry40.com/

Scroll to Top