Publicat el 21/09/2022

Webinar: Afrontant el repte de la transformació digital en la comunicació i l’engagement corporatiu

El passat dimarts 12 de Maig, vam ser amfitrions del Webinar: “Afrontant el repte de la transformació digital en la comunicació i l’engagement corporatiu” en el qual van participar Microsoft i Beezy. 

A IN2 com a consultora tecnològica fa temps que estem tractant d’entendre i trobar solucions als reptes i necessitats dels departaments de recursos humans i de comunicació. 

Durant aquests últims mesos, hem adoptat noves maneres de treballar amb algunes tecnologies, que ja estaven al nostre abast però que no utilitzàvem, creant un espai d’oportunitat (o un repte) per als departaments de gestió de persones respecte a la comunicació i a l’engagement corporatiu, i tenint en compte que aquest canvi no és només circumstancial i que ha vingut per a quedar-se. 

Quins són alguns dels reptes que tenen les organitzacions, i com influeixen en el nostre model de lideratge i “gestió de persones”? 

  • Assegurar i mantenir el focus en client i en el negoci. 
  • Ser més àgils i productius. 
  • Reconèixer, potenciar i fidelitzar als nostres Key Talent, ja que això ens ajudarà en els punts anteriors, resumint, assegurar la continuïtat del negoci. 

I des de les àrees de Gestió de Persones, com estem alineats amb aquestes necessitats? Som aquest partner estratègic que necessita l’organització, una àrea administrativa o de gestió laboral? Ens preguntem: 

  • Es fa complicat comunicar, formar o compartir el coneixement de manera transversal? 
  • Teniu molta feina manual i repetitiu? Els processos de baix valor estan automatitzats? 
  • Podem canviar la nostra organització de manera ràpida? 

A IN2 treballem fent un diagnòstic de maduresa digital i ajudem a desenvolupar ponts entre la necessitat/desafiaments, les persones i les eines, enfocant la Transformació Digital cap a l’optimització i la innovació. 

I ho fem posant focus en el “Employee Journey” i del “Digital Workplace“; és a dir, analitzem l’experiència dels empleats en els punts de contacte amb l’organització i l’enfoquem a la “nova” realitat digital. 

En aquesta estratègia, IN2 proposa una eina com Beezy que dóna resposta al desafiament detallat, ja que ens permet: 

  • Ser agents de canvi i transformació en el procés digital del negoci amb un enfocament centrat en les persones. 
  • És de ràpida i fàcil adopció per part dels empleats, perquè es basa en eines conegudes com l’ecosistema de Microsoft 365, 
  • Aprofitar el coneixement i l’experiència ja recollida en altres organitzacions 
  • Adaptar la seva implementació sobre la base del nostre acompanyament. 
  • Permet posar focus en les diferents àrees de l’organització amb estratègies coherents 

En conclusió, sobre la base de la nostra metodologia per a entendre la vostra situació quant a maduresa digital i acompanyar-vos en la implementació de solucions tecnològiques, hem generat aquest acord amb Microsoft i Beezy per a posar en pràctica una experiència real, flexible i continguda en costos, que us permeti agregar valor en: 

  • Experiència d’usuari, amb aplicacions mòbils, amb accés a informació, quadres de comandament o llocs de treball digitals, per a aconseguir el engagement dels empleats i una cultura corporativa que fomenti el sentit de pertinença i el treball en equip en el nou marc flexible 
  • Captura d’informació, generant interfícies amb altres aplicacions, amb sensors en línies de producció, amb eines de Business Inteligencie o utilitzant el reconeixement de veu. 
  • Gestió de processos, que permet automatitzar i augmentar les capacitats de l’àrea, per exemple, mitjançant eina de workflows, d’intel·ligència artificial i bots, integrant amb signatura digital i implementant processos de forma amigables, flexible i eficient. 
  • Gestió de la comunicació, basada en un portal mobile, un gestor documental, comunicant de manera àgil, moderna i atractiva, per a processos de formació, per a nous empleats, etc 
  • Gestió del coneixement, distribuint el coneixement de manera transversal a tota l’organització i on incloem totes aquelles eines que ens ajuden a explotar la informació i obtenir KPIs. 

Tinguem intel·ligència digital, sabent que la tecnologia és una palanca productiva per a les persones de la vostra organització. 

A IN2 estarem encantats d’acompanyar-vos en la definició i implantació dels vostres processos de transformació basats en eines digitals, de la mà de MS i de Beezy

Torna a viure el Webinar!
https://www.youtube.com/watch?v=mhATnsaS3w0

Descarrega La Presentació!
https://www.in2.es/wp-content/uploads/2020/05/WebinarIN2_Afrontando-el-reto-de-la-transformacion-digital....pdf

ManagementNotícies IN2RRHHSense categoria

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...