Sobre nosaltres

Som una empresa de tecnologia, creada l’any 1994, experta en el desenvolupament i implantació de solucions basades en tecnologies Open Source. Ajudem als nostres clients en els seus processos de transformació digital.

Durant més de dues dècades hem desenvolupat nombrosos projectes en diversos sectors com el sector públic com en el sector privat. No obstant això, donem especial rellevància en Turisme, Salut i Social, i indústria 4.0.

Coneix-nos

A la teva disposició

És per això que posem a la disposició dels nostres clients la nostra experiència en el desenvolupament i implantació de solucions. A més, totes elles, estan orientades a garantir el treball col·laboratiu, la seguretat, la interoperabilitat, l’eficiència i la mobilitat.

Per això mateix, conceptes com IoT, BIG DATA, Blockchain i Chatbot, formen part del nostre ADN. També ens permeten evolucionar i innovar al costat dels nostres clients.

Innovació

El nostre ADN

A partir de l’auge de la Revolució Industrial 4.0, trobem una introducció massiva de tecnologia, els sistemes weareables, la interconnexió, la interoperabilitat i el Big Data.

No obstant això, aquesta nova realitat planteja reptes com l’ús eficient del volum d’informació que es genera; garantir la fiabilitat de la informació i les seves fonts, o el control i certificació d’aplicacions i dispositius tecnològics.

Rafael Paulet / President IN2

I + D

A IN2, creem productes i serveis com a resposta a les noves necessitats del mercat, a més, actuem com a vehicle de transmissió del coneixement, mitjançant acords i aliances amb centres de recerca i institucions, que ens permeten traslladar els seus projectes a la societat.

Economia Col·laborativa

Per això mateix, des de IN2 fomentem l’economia col·laborativa recolzant projectes d’innovació que sorgeixen dins o fora de la nostra organització.

TESTIMONIALS

Our Stories

Scroll to Top