Sectors principals

A IN2 hem treballat durant més de dues dècades en diversos sectors. De la mateixa manera hem desenvolupat nombrosos projectes amb l’objectiu de garantir l’eficiència dels processos, la interoperabilitat, la mobilitat i la integració amb l’Internet de les Coses (IOT). És per això pel que IN2 es posiciona com a expert en els següents sectors.

Salut i serveis socials

Les persones són l’eix de la nostra activitat, tant des d’un punt de vista del ciutadà com del professional sanitari i social. Per aquest motiu el nostre interès es concentra en integrar i explotar la informació clínica i social per millorar la nostra qualitat de vida i fer una societat més justa.

Administracions Públiques

Treballa en el desenvolupament de solucions que permeten els tràmits electrònics de ciutadans i empreses amb les administracions públiques, la qual cosa genera estalvis substancials tant per als ciutadans com per a les administracions i una millora de la qualitat percebuda del servei.

Compartim amb les administracions aquest procés de transformació digital amb l’objectiu de convertir-se en un element facilitador del compliment dels drets i obligacions dels ciutadans i empreses, actuant de manera àgil, eficient, proactiva i segura.

Turisme i Transport

Brindem serveis de consultoria i de solucions basades en eines digitals i en el coneixement funcional del sector. Desenvolupem i implantem solucions fonamentades en tecnologies Open Source que ajuden als nostres clients a optimitzar la seva activitat, aconseguir els seus objectius de negoci i millorar l’eficiència dels seus processos.

Indústria

Les nostres solucions d’Indústria 4.0 estan preparades per acompanyar a les empreses en els seus processos de transformació digital.

En aquesta evolució en la gestió de les organitzacions, les empreses necessiten optimitzar els seus processos, gestionar el control de qualitat, assegurar la traçabilitat i impulsar el manteniment predictiu i preventiu.

Donem resposta a aquestes necessitats mitjançant solucions de gestió documental, plataformes d’integració, panells de visualització d’informació i de gestió de les dades, a més de in2tant, la nostra solució de comunicació i integració IoT.

¡Consulta els nostres serveis!

¡Contacta amb nosaltres!

Scroll to Top