Servicios

IN2 Code – Codificació Clínica CIE Snomed

IN2 Code és una eina que permet fer recerca de diagnòstics i procediments i codificar-los en les taxonomies CIE-9, CIE-10 i CIE-0-3 a partir del llenguatge natural que utilitza el professional sanitari.

Característiques

A més, permet el mapeig entre les diferents taxonomies, de manera que optimitzem la productivitat dels equips de codificació dels hospitals i millorem la comunicació interna entre els equips assistencials i els codificadors.

La seva utilització pot dur-se a terme de manera independent o de manera integrada amb el HIS propi de la entitat. Aquesta característica permet la personalització i adaptació de la recerca a banda de l’univers Snomed. És a dir, els motors de la eina treballen tenint en compte els usos i costums propis dels professionals de l’entitat en la mesura que millora l’aprenentatge de manera automàtica i de manera supervisada.

La seva interfície és molt fàcil d’utilitzar i la recerca de diagnòstics i procediments es du a terme a partir del llenguatge natural que utilitza el metge.

Per a més informació contacta amb nosaltres.

IN2 Code

Logo in2code
IN2CODE 1