Descripció del projecte

Concentrol és una empresa química formada per tres grans àrees diferenciades: alimentació, desmoldants i especialitats químiques. A través d’elles dóna servei i cobertura a nivell mundial a un ampli ventall de clients del sector industrial.

L’empresa compta amb més de 200 productes que intervenen en els diferents processos de producció i elaboració. Bona part d’aquests productes són a dia d’avui capdavanters al mercat internacional. Conscients de la ràpida i constant evolució de la societat, la companyia potencia i inverteix, permanentment, esforços en la recerca i desenvolupament de nous productes i fórmules que donen solució a les exigències emergents del mercat.

Concentrol necessitava gestionar tota la documentació i organitzar tots els processos procediments derivats de la normativa ISO en una empresa química i del sector alimentari.

Per a això es procedeix a la instal·lació, desenvolupament i implantació d’un gestor documental i entorn col·laboratiu on emmagatzemar i editar la documentació. Es va definir conjuntament i es va desenvolupar el workflow de revisió, aprovació i distribució de documents de procediments, tot sota un entorn tecnològic basat en Alfresco, J2EE i jBPM.

Informació del projecte

Client: Concentrol

Localització: Barcelona

Empresa: Concentrol

Sector: Indústria Química

Scroll to Top