Descripció del projecte

Implantació de metodologies Àgils amb JIRA 

Groupalia és una companyia nascuda a Barcelona en el 2010, especialitzada en la venda d’Ofertes d’oci amb descomptes en Viatges, Restaurants, TV, Pizzes, Mòbils, etc. Compta amb més de 6 milions d’usuaris a Espanya i Itàlia i són més de 300 empleats. 

En ser la seva base de negoci és essencialment tecnològica i a causa de les característiques del seu negoci, necessitaven implementar una metodologia de desenvolupament de programari i unes eines que la sustentin. 

IN2 va col·laborar amb els equips de desenvolupament de Groupalia per implantar metodologies de treball àgils, en concret SCRUM, suportades amb la implantació de l’eina JIRA de Atlassian. 

Aquesta col·laboració es va basar en la realització d’un estudi inicial per a la implantació de metodologies àgils, en concret SCRUM i KANBAN. 

Una vegada obtinguda l’aprovació de l’estudi realitzat, es va planificar una formació dels diversos equips de desenvolupament conjuntament amb la implantació de l’eina JIRA de Atlassian que donés suport al seguiment i control dels projectes sobre la base de la metodologia implantada. 

Paral·lelament amb aquesta implantació es van realitzar activitats d’acompanyament i suport als equips de treball que validessin les bones pràctiques i l’aprofitament, tant de les metodologies com de les eines implantades. 

Informació del projecte

Client: Groupalia 

Localització: Espanya 

Empresa: Espanya 

Sector: Oci 

Scroll to Top