Descripció del projecte

LACER, S. A. és una companyia espanyola especialitzada en la cura de la salut humana amb un àmbit d’actuació mundial. La seva seu social està situada a Barcelona i les seves instal·lacions industrials en el Parc Tecnològic del Vallès, situat en la població de Cerdanyola. El seu extens camp d’actuació abasta la indústria farmacèutica i inclou els sectors de la cura de la salut i higiene personal. LACER és capdavanter al mercat nacional amb la seva línia de productes cardiovasculars.

LACER necessitava implementar una solució de gestió documental per als departaments de Qualitat, Compres, Sistemes de la Informació i Assumptes Regulatoris.

Per a això IN2 proposa i duu a terme una actuallización de la versió d’Alfresco a l’última versió Enterprise i desenvolupa una aplicació per a la gestió documental normalitzada segons les normatives GMP i ISO, amb workflows de revisió i aprovació, revisió periòdica, gestió de canvis i gestió de les còpies controlades.

Addicionalment s’implementa una actualització dels models documentals i plantilles d’espais per a la gestió de documentació de compres, sistemes de la informació i assumptes regulatoris.

Informació del projecte

Client: Lacer S.A.

Localització: Cerdanyola, Barcelona.

Empresa: Lacer S.A.

Sector: Industria Farmacéutica.

Scroll to Top