Descripció del projecte

Procés de revisió editorial 

Mc Graw Hill és una de les companyies més importants en l’àmbit mundial en tecnologia adaptada a l’educació, McGraw-Hill Education permet viure una experiència d’aprenentatge personalitzada, facilitant l’adquisició de coneixements de forma teòrica i pràctica de la mà dels millors experts en cada matèria. 

Mc Graww Hill posseeix oficines a Amèrica del Nord, Índia, Xina, Europa, Orient Mitjà, Amèrica del Sud…, i textos en més de 60 idiomes. 

L’editorial buscava una eina que l’ajudés a organitzar i millorar el procés de revisió editorial. 

Per a això IN2 va implementar una eina de gestió documental i va implementar els processos necessaris de revisió editorial tant de llibres físics com de llibres electrònics. El procés inclou les tasques de revisió d’autors, correctors, correcció ortotipogràfica, editors, taller i revisors. 

La plataforma de gestió documental també s’utilitza per donar suport al flux d’edició de llibres, (exclusivament digitals com a llibres digitals i en paper). 

El flux d’edició es recolzen en workflow documentals d’Alfresco, eina Open Source líder en gestió documental, i en automatismes que es realitzen de forma desatesa quan els usuaris realitzen determinades accions. 

L’entorn tecnològic del projecte és Alfresco, Activiti i J2EE.

Informació del projecte

Client: Mc Graw Hill 

Localització: Barcelona 

Empresa: Mc Graw Hill 

Sector: Editorial

Scroll to Top