Descripció del projecte

Serviabertis, el centre de serveis compartits del grup Abertis. Abertis, líder mundial en la gestió d’autopistes, està present en 12 països d’Europa i Amèrica. Abertis gestiona més de 8.300 quilòmetres d’autopistes al món. En 2016 va ser adquirida pel grup Everis.

Abertis estava en un procés d’estandardització dels seus processos documentals. Disposaven d’un conjunt d’eines desenvolupades a mesura que donaven resposta a les necessitats més bàsiques de gestió documental però sense un criteri clar ni un objectiu d’estandardització.

Com a conseqüència del procés d’estandardització iniciat, Abertis llança un projecte per donar resposta a la gestió documental associada a les certificacions (ISO) i establir la base de la futura gestió documental Corporativa.

IN2 com a resposta a aquestes necessitats, implanta una solució documental corporativa basada en Alfresco, migrant els continguts existents a la nova plataforma i desenvolupant les funcionalitats, estructures documentals, de permisos i de fluxos de treball necessaris.

Informació del projecte

Client: Serviabertis.

Localización: El Prat del Llobregat, Barcelona.

Empresa: Abertis Telecom.

Sector: Gestió d’autopistes.

Scroll to Top