Descripció del projecte

Volkswagen-Audi Espanya (VAESA) crea una nova companyia denominada Wagens Retail, posteriorment Volkswagen Audi Retail Spain, en la qual agrupen els concessionaris de la seva propietat a Espanya. Aquesta nova empresa neix amb l’objectiu de reforçar la gestió i millorar l’eficiència dels concessionaris propis de les marques Volkswagen, Audi, Skoda i Volkswagen Vehicles Comercials.

Amb aquesta nova empresa, que té la seva seu a Barcelona, es vol impulsar la presència i imatge de les quatre marques a les principals capitals, reforçant l’exclusivitat i la qualitat en el servei al client. Propietat al cent per cent de Volkswagen-Audi Espanya, la nova companyia està formada per 10 empreses que gestionen 29 concessions situades en nou grans capitals d’Espanya.

VGRS sol·licita a IN2 el desenvolupament d’una intranet corporativa per a la Xarxa de Concessionaris Oficials que inclogui el Portal de l’empleat.

A més d’informació relativa a cadascuna de les empreses concessionàries, la intranet neix amb la vocació d’incloure els processos de negoci del grup, començant pel departament de RRHH amb el procés d’avaluació d’acompliment dels 1.700 treballadors del grup.

Per al desenvolupament d’aquesta funcionalitat s’ha implementat un workflow d’avaluació de l’acompliment basat en Bonica Programari, vinculat al AD de l’organització i visible en la Intranet generada amb Liferay.

Informació del projecte

Client: VAESA (Volkswagen Audi España)

Localització: Barcelona

Empresa: Volkswagen

Sector: Automoció

Scroll to Top