Treballa amb Nosaltres

Buscar els nostres objectius implica aprofitar, augmentar i alliberar el talent dels nostres col·laboradors seguint criteris d’honradesa, coherència, claredat i credibilitat.

Rafael Paulet
President de IN2

Innovació

Forma part del nostre ADN. Sentim passió pel que fem.

Formació Contínua

L'estratègia tecnològica de IN2 es basa en el desenvolupament professional dels nostres col·laboradors. Formació en noves tecnologies i eines, online i presencial. El que nosaltres anomenem IN2TechTalks.

Junts Sumem

Habilitats, coneixements i esperit d'equip aporten al valor de la companyia. Fem barbacoes, sortides grupals i activitats amb la família i els més petits. Fruita ecològica a la oficina.

Flexibilitat

Llibertat responsable. Gaudeix amb responsabilitat d’un horari flexible i possibilitat de teletreball per conciliar la teva vida laboral i professional.

Talent

Tu ets el protagonista de la teva pròpia carrera professional i IN2 el teu recolzament en aquest camí. Comptem amb un sistema d'avaluació 360º i un model d'adreça per objectius.

Barcelona & Més

Les nostres oficines centrals es troben a Barcelona, amb immillorable accés de transport públic. També realitzem projectes a Mallorca i Madrid, principalment.

Envia’ns el teu CV

Si vols formar part del nostre equip pots enviar-nos el teu CV mitjançant aquest formulari de contacte.








    TESTIMONIALS

    Our Stories

    Scroll to Top