Webinar_digital_workplace
23/04/2020

Webinar: Digital Workplace i el seu impacte en el compromís del empleats

El passat dimecres 15 d’abril, Jordi Carreras de IN2 i els nostres partners de Beezy, van explicar en un webinar la importància que té un “Digital Workplace i el seu impacte en el compromís dels empleats”. 

En IN2, portem molt de temps aportant solucions a les diferents necessitats dels departaments de recursos humans i de comunicació de les empreses. 

 

Durant aquest temps hem vist com les empreses han estat treballant en processos de millora, l’anomenada Transformació Digital, però habitualment en aspectes productius o de venda, aquesta transformació està arribant una mica més tard als departaments de RRHH. i és curiós, perquè estarem tots d’acord en el fet que la transformació digital no va sol de tecnologia, sinó que majoritàriament va de persones. 

Tots sabem que els empleats feliços estan més implicats, més compromesos, són més innovadors, amb menys resistència als canvis, més resilients. Tot aquest benestar finalment redundarà en una major productivitat. Per aconseguir aquesta felicitat, els volem proporcionar una plataforma que sigui un punt únic d’entrada. Un espai en línia on l’empleat tindrà accés a tot el necessari per desenvolupar la seva feina, on vulgui i quan vulgui, amb total naturalitat, dotant-los d’una experiència d’usuari única, personalitzada, fàcil, còmoda i intuïtiva. 

Tenir cura l’experiència d’empleat és tan important com tenir cura l’experiència de client en un procés de compra o com cuidar l’espai físic d’una oficina. No obstant això, se sol oblidar aquest concepte de user experience en l’espai virtual. 

Avui en dia, per a una empresa amb horaris flexibles i opcions de teletreball, un Digital Workplace és una pura necessitat. Perquè aquest sigui útil, ha de desenvolupar les següents funcions: 

  • Augmentar la pertinença o sentiment d’empresa
  • Potenciar la coordinació i productivitat
  • Automatitzar i augmentar les capacitats de Recursos Humans

D’altra banda, hem estat implantant diferents solucions i hem vist que en qualsevol cas les “solucions” que adaptem han de complir aquests requisits: 

  • Mòbil i responsiva.
  • Internacional.
  • Cloud.
  • Excel·lent experiència d’usuari
  • Intel·ligència artificial
  • Permetre la integració d’altres solucions.

 

Al webinar, ensenyem Beezy: Una plataforma de Digital Workplace que molts clients ja estan utilitzant i que es pot implantar de manera efectiva. 

Torna a viure el Webinar