Publicat el 21/09/2022

Afterwork: Building the New Digital HR

Prova superada! Trobàvem a faltar els espais after work. Aquells moments (sembla que parlem de fa anys) en què després d’una reunió de treball, seminari o conferència, seguíem debatent, analitzant i comentant els temes que més ens importaven, gaudint d’un cafè o un vi, segons el moment del dia. Doncs vam tornar a fer-ho. De forma virtual, per respectar totes les mesures sanitàries possibles, però amb el mateix to despreocupat i interessant; i amb un refresc a la mà.

L’oportunitat la va brindar el nostre equip de màrqueting que, després de la taula rodona virtual sobre El valor estratègic de RH en el procés de maduresa digital de la seva organització, que organitzem el 22 de juliol, va decidir ofereix als assistents l’oportunitat de seguir comentant sobre el tema en el primer After IN2.

Els amfitrions van ser Jordi Carreras i Marisa Cruzado. Van repartir joc dins i fora de les nostres fronteres. Com? Doncs perquè un After Virtual té la virtut de poder comptar amb gent arreu de món i hi va haver participants que, recentment esmorzats, es van connectar des de diferents països de Llatinoamèrica.

Va ser interessant compartir experiències amb responsables de RH d’altres països en què la pandèmia es troba ara en el seu moment àlgid. Comprovar que el teletreball ha estat l’alternativa recurrent a tot arreu. I descobrir que l’engagement dels empleats en remot és un repte per a totes les organitzacions.

Missatges, comentaris i coneixement compartit des de l’experiència i en un entorn virtual despreocupat. Ha estat el primer, però estem convençuts que no serà l’últim.

Per Marisa Cruzado

Reviu l’afterwork!

https://www.youtube.com/watch?v=P9HmCRR3-kk&feature=emb_title

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...