Publicat el 21/09/2022

I tu, saps com construir aplicacions mòbils de manera ràpida, fàcil i eficient?

L'ús d'aplicacions mòbils està estès a la nostra societat de manera que les relacions socials, el lleure o el comerç electrònic són difícils d'entendre avui sense la seva presència. Tot i així, en l'àmbit de les empreses encara hi ha moltes tasques que requereixen eines complexes o llocs de treball avançats per realitzar-les.

Portar aquesta funcionalitat a qualsevol lloc és possible utilitzant aplicacions mòbils que connectin amb les dades de l'organització i s'integrin amb els processos de negoci, modernitzant qualsevol empresa i solucionant des de tasques senzilles als desafiaments més difícils.

Les aplicacions corporatives poden ser solucions a llarg termini, com ara la implantació de sistemes de control de qualitat sobre el terreny, o bé per resoldre problemes urgents com els molts que s'han hagut d'afrontar per donar resposta a la crisi de la COVID-19.

Microsoft Power Apps és la solució per a la construcció ràpida i senzilla d'aplicacions mòbils corporatives gràcies a eines de disseny d'arrossegar i deixar anar, plantilles predissenyades, una àmplia varietat de connectors i, fins i tot, components d'IA preconfigurats.

En combinació amb la resta de les eines de Microsoft 365, Dynamics i Azure, Power Apps és capaç de construir un ecosistema d'aplicacions mòbils corporatives capaces d'impulsar la innovació a la vostra empresa, reduir els costos de desenvolupament i millorar l'eficiència global dels processos .

T'agradaria saber més sobre Microsoft Power Apps o vols començar el teu propi projecte?
T'AJUDEM!


Per Alejandro Ugartondo

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...