Publicat el 14/01/2022

Com ha solucionat l’administració pública l’atenció presencial durant la pandèmia?

La pandèmia que hem patit ha obligat a moltes empreses i organitzacions a replantejar algunes de les seves activitats essencials. Un dels àmbits més afectats per la situació ha estat el de l’atenció presencial, una activitat que tenia molt de pes en determinats processos i que de cop i volta es va veure paralitzada gairebé completament. Això va obligar a les organitzacions afectades a buscar solucions en la tecnologia per no aturar una activitat que podria arribar a afectar les persones més vulnerables.

Un dels sectors més afectats va ser el de l’administració pública, que necessitava nous canals per poder seguir atenent a la ciutadania. IN2 va mostrar el seu suport des del principi, oferint la seva experiència i coneixement en el sector públic i en eines de comunicació modernes a l’abast de tots. D’aquesta sinèrgia néixer IN2tant Vídeo, la nostra solució d’atenció assistida per videoconferència que ja està sent utilitzada per diversos departaments de la Generalitat de Catalunya per atendre desenes de persones.

IN2tant Video és una solució d’atenció remota perquè la ciutadania pugui resoldre dubtes i realitzar tràmits amb el suport d’una eina de videoconferència. La solució està pensada per a agilitzar l’atenció a la ciutadania a l’hora de realitzar tràmits, fer consultes i proveir assessorament, ja que redueix la necessitat d’assistència presencial a les oficines d’atenció.

Està contruida sobre els següents eixos fonamentals: 

IN2tant Video no és una solució de videoconferència més com ara Zoom o Hangouts, és un component pensat per obrir un canal de comunicació entre la ciutadania i els sistemes de tramitació de les entitats, facilitant la comunicació oberta però també agilitzant la gestió interna integrant els components i sistemes.

A dia d’avui, l’Agència Tributària de Catalunya i el Consorci d’Educació de Barcelona ja estan fent servir In2tant Video per atendre desenes de peticions cada dia i connectant de manera segura a persones repartides per tot el territori. I això només és el principi.


Per Alejandro Ugartondo

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...