Publicat el 02/05/2023

De Server a Cloud, la migració JIRA més necessària que mai

  • #jira

Jira és una eina de gestió de projectes popular a tots els mercats, disponible a Server i a Cloud. Si ja estàs fent servir Jira o alguna altra eina d'Atlassian en la teva organització, és possible que ja t'hagis assabentat de l'última novetat: ¡Jira Server té "data de caducitat"!

Però, abans de res, quines diferències hi ha entre Jira Server i Jira Cloud? I el més important, per què és necessària la migració Jira al núvol?

A Jira Server, com indica el nom, l'eina està en el teu propi servidor i tu et responsabilitzes de la instal·lació i el manteniment; en canvi, a Jira Cloud, l'aplicació és al núvol i Atlassian s'encarrega de la infraestructura i el manteniment.

 

La migració Jira de Server a Cloud és necessària per una simple i contundent raó;  Atlassian ja ha anunciat la data on deixarà de donar suport als comptes de Jira Server.  El 15 de febrer de 2024, Jira Server ja no oferirà assistència tècnica, actualitzacions de seguretat ni correccions d'errors per a vulnerabilitats crítiques

.Fecha Final Jira Server

 

Això sí, aquest compte enrere no és l'única raó per migrar al núvol!  Jira Cloud ve trepitjant fort, amb avantatges com:

Ventajas de pasar a Jira Cloud

En comparació, la gestió d'un entorn local té costos ocults, ja que ets tu qui es fa càrrec de la instal·lació i el manteniment. I altres eines no aporten el factor user friendly ni el nivell de seguretat d'Atlassian.

Si estàs considerant la migració Jira a Cloud i necessites suport durant el procés, ¡a IN2 podem ajudar-te! Farem que sigui una transició fàcil i personalitzada.  Estem preparats per fer del teu objectiu el nostre objectiu, adaptant-nos a les teves necessitats i posant a la teva disposició un equip d'experts que estaran a una trucada de distància.

Test de autoevaluación

 

Posem al teu abast també, un breu Qüestionari d'Autoavaluació que et permetrà saber en quina situació es troba la teva organització i quant temps suposaria la migració.

 

 

I a més, oferim un servei gratuït de consultoria durant 2 hores, en el qual farem un diagnòstic i s'analitzarà quina és la manera òptima de dur a terme la teva migració.

 

La migració Jira a Cloud, ara més personalitzada i propera.

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...