Publicat el 21/09/2022

Està preparada la teva organització per a la transformació digital?

Com podem respondre aquesta pregunta? Si vols conèixer un cas pràctic de la nostra metodologia M3 per ajudar-te a abordar la transformació digital en la teva organització, uneix-te a nosaltres en el taller que preparem juntament amb la UCH (Unió Catalana d’Hospitals) el pròxim 13 de Novembre.

Registra’t aquí!

banner

La transformació digital és un concepte molt anomenat avui dia; però, sabem ben bé el que és, el que representa per a la nostra organització en tots els seus àmbits? Com de lluny n’estem de tenir un bon nivell de transformació digital? Què hem de fer per millorar el que tenim?

Quin és el camí que hem d’emprendre i en quint punt d’aquest camí estem?[

logom3_horitz.

Totes aquestes qüestions són les que volem ajudar a respondre mitjançant aquest taller pràctic, en aquesta ocasió, orientat específicament als departaments de RRHH.

Hem treballat conjuntament amb experts per desenvolupar una metodologia orientada a identificar el grau de maduresa d’una organització en un determinat àmbit, la nostra M3 (Maturity Model Methodology).

Què podem esbrinar amb M3?

– Quin és el camí que a recórrer per arribar a una eficaç transformació digital (cada nivell de la M3 és una etapa de l’evolució digital que cal dur a terme)

– En quin punt ens trobem en aquest camí (M3 ens diu en quin nivell ens trobem i, per tant, quin és encara el camí que ens queda per recórrer)

– Quines són les accions a realitzar per passar al nivell següent (M3 ens permet identificar les següents accions que cal emprendre)

dimensió UCH

I tot això no només des del punt de vista tecnològic sinó també abordant els processos de negoci i els equips i persones que cal involucrar. M3 ens dóna així un nivell de maduresa per cadascuna de les dimensions, i les accions a emprendre també per cada dimensió.

Si esteu interessats a saber-ne més, no falteu al taller el pròxim 19 de novembre!

Per Agnès Aguiló
Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...