Publicat el 21/09/2022

IN2 participa amb la Unió en una sessió sobre transformació digital de RH

IN2 en col·laboració amb Ubicue va participar el passat 19/11/2020 en una sessió organitzada per la Unió Catalana d’Hospitals per donar a conèixer una forma estructurada i objectiva d’esbrinar en quin nivell de maduresa es troba una organització de RH en el procés de transformació digital.

banner blog

Els ponents, Agnès Aguiló de IN2 i Joan Ignasi Barrachina d’Ubicue, han presentat els diferents reptes de la transformació digital i com la metodologia M3 (Maturity Model Methodology) pot aportar un mecanisme per ajudar a les organitzacions a identificar en quin punt es troben i quines accions i prioritats han de tenir en compte per aconseguir avançar i evolucionar en la transformació digital dels seus departaments de RH.

La M3 s’ha mostrar com una metodologia útil i provada, que aporta una visió global de les àrees d’actuació que cal tenir en compte, dona una anàlisi estructurada i objectiva de la situació real i ajuda les organitzacions a establir les seves prioritats i estratègies de transformació digital.

logom3_horitz.

  • Mirada experta
  • Visió de 360°
  • Anàlisi objectiu i estructurat de la situació real
  • Permet orientar els objectius i estratègies de l’organització

Durant la sessió els representants de diverses entitats assistencials de Catalunya (unes 25-30) han pogut respondre part del qüestionari d’avaluació del nivell de maduresa, i identificar els aspectes que el conjunt d’entitats representades havien de tenir en compte a l’hora de tractar la transformació digital dels seus departaments de RH, amb uns exemples concrets relatius a la Cultura Digital del seus equips o l’Estratègia de transformació digital entre d’altres.

Pregunta M3 en el taller

Pregunta M3 en el taller

Les principals conclusions amb aquesta mostra de preguntes han estat variades, des d’una distribució bastant equitativa en tots els nivells dels assistents i, per tant, diversitat de situacions diferents entre les entitats representades a casos com el del component de l’avaluació de l’acompliment de RH on clarament la majoria de les entitats representades tenen un nivell de maduresa inicial i per tant, cal fer feina important en aquest aspecte.

Respuestas taller M3

Resposta a les preguntes d’M3 durant el taller

El taller ha aconseguit despertar l’interès de les entitats assistents, i tal com ha comentat la Directora de la Unió Catalana d’Hospitals, la Roser Fernández, s’ha mostrat una metodologia i una eina per a l’acció i la millora en el procés de transformació digital molt valuosa i pràctica.

Per conèixer més sobre la metodologia M3 visiteu la nostra secció on podreu també respondre al qüestionari d’avaluació del nivell de maduresa per a la vostra organització de RH i, després de finalitzar-lo, us enviarem un informe personalitzat gratuït on podreu esbrinar el vostre nivell de maduresa en aquest àmbit. Per a més informació sobre M3, ens podeu contactar aquí.

Per Agnès Aguiló
Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...