Publicat el 21/09/2022

INSTANT VIDEO, entre les solucions del baròmetre d’innovació de La Unió

Estem orgullosos de poder compartir que hem estat inclosos en el baròmetre d’innovació de La Unió Catalana d’Hospitals amb la nostra solució IN2tant Vídeo. Aquest espai té per objectiu donar a conèixer el potencial d’empreses referents en innovació i compromeses en la millora de l’atenció a les persones.

Vivim temps complicats que han obligat a les organitzacions i a les persones a innovar en la forma com es relacionen, i que s’han posat de moda multitud d’eines de videoconferència com Zoom, Teams, Skype… Que han passat a formar part del nostre dia a dia d’una manera que era difícil d’imaginar fa uns mesos.

Si ens centrem en les organitzacions, la necessitat d’innovar en la comunicació ha estat fins i tot major. No només pel que fa a les relacions internes i les implicacions derivades del teletreball, sinó també en com aquestes es relacionen amb els seus clients.

Les administracions públiques i, en especial, els centres de salut, no són una excepció. És més, probablement donades les circumstàncies i les implicacions de la pandèmia, són les organitzacions que han requerit i requereixen un major grau de comunicació amb ciutadans i pacients per ajudar i acompanyar.

INSTANT VÍDEO neix com una eina orientada a solucionar els problemes de comunicació corporativa externa, i que s’aplica de forma directa, a les organitzacions de salut i administracions públiques, permetent una comunicació fàcil, organitzada i extensa amb ciutadans i pacients.

Garanteix una comunicació multidispositiu, segura i personalitzada a cada organització, els usuaris no han de registrar-se en cap plataforma de tercers ni instal·lar cap programari en els seus dispositius, permet xatejar en la mateixa videoconferència, compartir la pantalla perquè uns i altres puguin veure el que estan fent, i intercanviar informació de manera segura.

Disposa d’un mòdul de cites prèvies, sales d’espera virtuals amb cues, permet organitzar les cites per tipologies de serveis, amb equips de professionals assignats a un servei, o amb professionals assignats a un grup d’usuaris.

La plataforma automatitza tota la gestió, de manera que el funcionari o el professional de la salut només ha de preocupar-se de demanar la següent cita.

La solució disposa d’un mòdul d’interoperabilitat que li permet integrar-se amb facilitat als sistemes de backoffice de les organitzacions, inclòs els sistemes HIS de salut.

Tot i que la pandèmia ha estat en gran mesura el detonant que ha posat en valor solucions com INSTANT VIDEO, creiem que aquest tipus de solucions han arribat per quedar-se, la probable extensió del teletreball, la necessitat de conciliació evitant desplaçaments innecessaris de pacients i ciutadans, la comoditat i facilitat d’ús, farà d’aquest tipus de solucions un canal de comunicació òptim.

By Félix Villar

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...