Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Interoperabilitat

Facilitar la comunicació entre sistemes de forma estructurada​.

L'Institut d'Enginyers Elèctrics i Electrònics (IEEE) defineix interoperabilitat com l'habilitat de dos o més sistemes o components per intercanviar informació i utilitzar-la. A IN2 treballem en entorns molt complexos, que necessiten un esforç d'integració elevat per assegurar que la informació necessària està disponible per a qui la requereixi, quan es requereixi, i de forma intel·ligible. ​ 

Forma part de la nostra experiència la nostra especialització en el sector Salut ,  amb estàndards com l'HL7 o l'FHIR. A més, tenim amplis coneixements en arquitectura SOA  i més de 10 anys d' experiència en el desenvolupament i gestió d' Oficines tècniques d'Interoperabilitat en múltiples clients.

Característiques generals

La interoperabilitat pot ser de dos nivells: 

  • Interoperabilitat tècnica: En aquest nivell es troben les tecnologies i protocols que permeten establir comunicació entre els components.​ 

  • Interoperabilitat funcional o sintàctica: Afegeix intercanvi d'informació a la comunicació. Els ​estàndards d'aquest nivell defineixen l'estructura i el format de la informació que s'ha d'intercanviar.​ 

Ambdós nivells són indispensables per a la correcta comunicació i interpretació de la informació. Posem a disposició dels nostres clients la nostra experiència i la dels nostres professionals formats en els principals estàndards del mercat. ​ 

En el sector Salut, els nostres equips multidisciplinaris permeten abordar tant aspectes tècnics com funcionals, en els quals el coneixement assistencial és clau com és el cas, per exemple, de la modelització de dades sobre l' estàndard openEHR.

Estàndards tècnics

FHIR, HL7, openEHR​ 

Estàndards semàntics

SNOMED CT, codificació amb llenguatge natural​ 

Equip multidisciplinar

Tècnics, professionals assistencials, codificadors

Arquitectures

SOA, microserveis, busos d'integració

Per què IN2?

Tenim més de 10 anys d'experiència en el desenvolupament i gestió d'Oficines Tècniques d'Estàndards i Catàlegs, així com d'Oficines Tècniques d'Interoperabilitat. Aquestes últimes  asseguren  el seguiment de bones pràctiques per part dels actors involucrats, i defineixen i duen a terme la governança de l'ecosistema de serveis. 

Hem treballat en projectes innovadors d'ajuda a la codificació d'assistencials mitjançant llenguatge natural, i formem part de la openEHR International Foundation.

Àmplia experiència

Portem anys treballant amb estàndards d’interoperabilitat tant tècnica com semàntica.

Equips multidisciplinars​

La nostra combinació de perfils tant tecnològics com assistencials asseguren el eneteniment global de les necessitats del client.

Esperit innovador

La tecnologia evoluciona i així també els nostres professionals busquen sempre la manera més innovadora i robusta de donar solució a les necessitats del client.

Contacta amb nosaltres!

Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de les teves dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Agnès Aguiló

Health & Social Manager agnes.aguilo@in2.es

Articles relacionats

En vols saber més? T'expliquem, a la nostra manera, l'storytelling del nostre dia a dia