Publicat el 14/01/2022

IN2 presenta el seu projecte SICAD per al Port de Barcelona

El passat tres de desembre vam estar presnts al Marketplace d’Acció: industria 4.0, per al sector de logística, distribució i comerç electrònic.

En aquesta sessió es presenten solucions d’Indústria 4.0 aplicades als sectors de logística, distribució i comerç electrònic, que estan ja disponibles avui dia a Catalunya, especialment en pimes, i relacionades principalment amb els següents àmbits:

  • Serveis de consultoria en estratègia de transformació digital, metodologies d’optimització i digitalització de processos
  • Solucions d’automatització, sensorització i digitalització de processos de monitoratge i control
  • Solucions de robotització industrial, robòtica col·laborativa o autònoma
  • Solucions d’intel·ligència artificial i data analytics per a la millora en la presa de decisions

Des d’IN2 vam explicar com encarem els projectes de transformació digital al sector logístic i vam presentar el nostre cas d’èxit SICAD RODATS, implementat al Port de Barcelona.

Aquest sistema és l’encarregat de controlar l’estoc de mercaderies bloquejades en diferents terminals del port. Li permet a l’autoritat portuària i a la terminal tenir una gestió més eficient de totes aquestes mercaderies, tractar les incidències relacionades amb els manifestos i mantenir una comunicació més ràpida i fluida amb la Duana.


Per Felipe Betancourt

Reviu el Webinar!

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...